Even voorstellen


Rots Mediation & Coaching is opgericht door Petra van den Bogaard-Goets.

Petra heeft door haar werk bij een woningcorporatie veel ervaring opgedaan in het met veel verschillende soorten mensen omgaan en (samen)werken. Daar waar mensen met elkaar omgaan of samenwerken ontstaan van tijd tot tijd conflicten.

Petra: Mensen helpen is voor mij altijd een grote drijfveer geweest. Niets geeft meer voldoening dan mensen met een probleem weer op weg te helpen in de goede richting. Ook het mensen met elkaar verbinden en de communicatie weer op gang brengen intrigeerde me.

Ik besloot me verder te ontwikkelen in de richting van conflictbemiddeling en heb me laten opleiden tot mediator. Ik sta ingeschreven bij Mediatorsfederatie Kwaliteitsregister Nederland (MFN), dat betekent dat ik voldoe aan hun kwaliteitseisen en werk volgens de gedragsregels voor MFN registermediators. De titel MFN registermediator is een beschermde titel.

Wilt u nader kennismaken of meer informatie over mediation of twijfelt u of mediation wat voor u is? Neem gerust contact met mij op via info@rotsmediation.nl of 06-11477547

KvK-nummer 55597661